2013.10.21.
10:47

Írta: mazsiblog

Nem faragott helloween tökök

Közeledik a helloween és gondolom benned is felmerült már, főleg ha gyerekeid vannak, hogy töklámpást kellene faragni. Rengeteg ötletet olvashattál az elmúlt napokban, hogyan faragd ki, mire vigyázz. Én arra gondoltam olyan ötleteket adok neked, ahol nem kell kifaragni a tököt, így gyermekeddel együtt nyugodtan kreatívoskodhattok, sőt teljes egészében a gyermekedre bízhatod a töklámpás készítését.

Tervezzétek meg és vágjátok ki színespapírból a tök szemét, száját, fonalból készülhet a haja vagy tehettek a fejére egy kalapot.

mazsola tök.jpg

fejecske tök.jpg

tök fejek.jpg

Festhetitek is a tököket vagy rajzolhattok rá filctollal.

festett tök.jpg

(festett tökök)

Nem szeretnél tököt venni vagy nincs elég hely egy nagy töklámpás számára? Színespapírból is készíthettek dekorációkat.

1, hurkapálca tök: színespapírból vágjatok ki egy tök formát. Nem kell, hogy szép formás legyen, hiszen a valódi tökök is néha igen furcsak alakúak. A szeme, orra, szája is készülhet színespapírból, de sokkal egyszerűbb, ha filctollal rajzoljátok meg. Végül pedig ragasszatok rá egy hurkapálcát.  

tök hurkapálcán.jpg

(hurkapálca tök)

2, hűtőmágnes: Hasonló módon készül, mint a hurkapálca tök, csak a tökök hátuljára mágnes kerül.

tök hűtőmágnes.jpg

(hűtőmágnes)

3, tök tányér: Vegyetek elő egy papírtányért. Fessétek narancssárgára, majd rajzoljatok vagy ragasszatok neki szemet, orrot, szájat. Már kész is a helloween tök tányér.

tányér tök.jpeg

Szép kreatív napot kívánok!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mazsolajatek.blog.hu/api/trackback/id/tr225590412

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása