2013.11.06.
16:03

Írta: mazsiblog

Mit rejt a nyomda?

A nyomdázás egy nagyon kedvelt kreatív elfoglaltság a gyerekek körében. Gondolom nálatok is megtalálható a színes ceruzák között néhány darab. Micsoda kreatív alkotások készíthetőek a nyomdák segítségével? Íme néhány tipp. Hátha jól jön a karácsony közeledtével.

1, Saját készítésű csomagolópapír

Ha idén valami egyedi csomagolópapírba szeretnétek az ajándékokat csomagolni, vegyetek egy tekercs egyszerű barna csomagolópapírt és a nyomdák segítségével a gyerkőc különböző mintákkal díszítheti. 

            

        

2, Készíthettek képeslapot

3, Ajándékkísérő kártyát, ültető kártyát, vagy szalvétát is:

4, Saját könyvet is készíthettek. Pecsételjetek, majd fűzzétek a képeket egy történetté. Anya írja is le a történetet a könyvecskébe. 

5, Ha egy képkeretet körbedíszitetek a nyomdák segítségével és beletesztek egy családi fotót szuper ajándék lehet anyának, apának vagy a nagyszülőknek karácsonyra.

Érdemes a nyomdázást egy olyan pólóban végezni, melyet anya nem sajnál. Így ha véletlenül a póló is kap egy-két pecsétet? Nos, hát igazán egyedi darab lehet belőle. 

Csak arra vigyázzatok, hogy a kutya ne legyen a közelben :)

 Jó alkotást kívánok!

Szólj hozzá!

Címkék: képeslap nyomda képkeret csomagolópapír nyomdázás ajándékkártya

A bejegyzés trackback címe:

https://mazsolajatek.blog.hu/api/trackback/id/tr845616559

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása